Süphan Mahallesi'nde yol çalışmaları tamamlandı 

Edremit Belediyesi, Süphan Mahallesi'nde yol parke çalışmalarını tamamladı. Mahalle sakinleri, yıllar sonra toz ve çamurdan kurtulduklarını dile getirdi. 

Edremit Belediyesi ilçedeki yol yapım ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dönemeç ve Yeni Camii Mahallesi'nde yol parke çalışmalarının ardından Süphan Mahallesi'ndeki yollarda parke çalışmalarına başlayan belediye Fen İşleri Müdürlüğü, buradaki çalışmalarını da tamamladı. Haftalar süren çalışmalar kapsamında mahalle içi onlarca sokak parke taşı ile kaplandı. Mahalle sakinleri yıllar sonra toz ve çamurdan kurtulduklarını ifade etti.

Mahalle sakini: Ayaklarımıza naylon giyerdik

Bir mahalle sakini 30 yılı aşkın bir süredir hizmet alamadıklarını, perişan olduklarını söyledi. Bir başka yurttaş, çamurdan dolayı yürüyemediklerini kaydederken yürümek için ayaklarına naylon giydiklerini söyleyen bir başka mahalle sakini ise “Daha önce yürümek için ayaklarımıza naylon giyerdik. Ta buraya kadar çamura batardık. Şu an yollar parkeleniyor, rahat gidip gelebiliriz. Allah razı oldun. Çalışmalardan memnunuz” diye konuştu.

Belediye çalışmalarını birçok koldan sürdürüyor

Birçok koldan eş zamanlı çalışan belediye, Bakacık Mahallesi'nde yol stabilize ve düzenleme çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor. İlçe genelinde drenaj çalışmalarına da devam eden belediye ekipleri, son olarak Kurubaş, Eminpaşa ve Şabaniye Mahallelerinde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme