Süphan Mahallesi sakinleri sorunlarının çözülmesini bekliyor

Edremit İlçesine bağlı Süphan Mahallesinde bulunan Kahraman Çocuklar İlkokulu yanındaki sokak sakinleri yol bakım, onarım, asfalt ve doğalgaz sorunlarının çözümü için yetkililere seslendi.

Süphan Mahallesi sakinleri yıllardır yaşamış oldukları yol bakım, onarım, asfalt ve doğalgaz sorunlarının çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

“KİMSE SESİMİZE KULAK VERMEDİ”

Gazetemize konuşan mahalle sakinleri uzun süredir yaşamış oldukları sorunun bir an evvel çözülmesini isteyerek, “Yıllarıdır Edremit İlçesine bağlı Süphan Mahallesi'nde bulunan Kahraman Çocuklar İlkokulu yanındaki sokakta ikamet etmekteyiz. Sokağımız imarlı olduğu halde bu zamana kadar yol bakım, onarım, asfalt ve doğalgaz çalışması yapılmadı. Defalarca belediyeye ve AKSA'ya başvurmamıza rağmen herhangi bir sonuç alamadık. Yaşamış olduğumuz sorunu yetkililer görmezden geldi. Kimse sesimize kulak vermedi. Mahalle sakinleri olarak yolumuzda gerekli çalışmaların bir an evvel yapılmasını bekliyoruz. Önümüz kış, yağmur yağdığında çamurdan, balçıktan yollarda yürünmüyor. Yazın toz, kışın çamur çilesine artık bir son verilmesini istiyoruz. Umarız yetkililer sorunumuzu görmezden gelmezler. Sorunumuzu haberleştirerek gündeme getiren Vansesi Gazetesi'ne teşekkür ederiz” dediler. HABER: TAHİR TEKİN

Bakmadan Geçme