TARAFTARIMIZA KEYİFLİ MAÇLAR İZLETECEĞİZ

Van Büyükşehir Belediyespor kulübü genel kaptanı Cumhur Yıldırım 'Ligin ikinci yarısında seyir zevki güzel galibiyetli maçlar izleteceklerini söyledi.

Rıdvan Can

Sezona kötü başlayan Van Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısını 6'ncı sırada tamamlamış ve taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir'in göreve gelmesiyle yeni bir başlangıç yapan Van Büyükşehir Belediyespor'un ligin ikinci yarısında ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten, Van Büyükşehir Belediyespor kulübü genel kaptanı Yıldırım, "öncelikle devre arası takımın başına gelen teknik direktörümüz Hasan Erkin Şimşir ile birlikte sezon başından beri yakalayamadığımız havayı kısa sürede yakaladık. Hocamızla birlikte herkesin takıma güveni ve bakış açısı değişti. Taraftarımız rahat olsun ligin ikinci yarısında çok farklı bir Van Büyükşehir Belediyespor göreceklerini ifade ederek, taraftarlarımıza keyifli maçlar izleteceğiz. İç saha ve deplasman maçları demeden, alacağımız galibiyetlerle taraftarlarımızı memnun edeceğiz" dedi.

İZMİR'DEN PUANLA DÖNECEĞİZ

Van Büyükşehir Belediyespor olarak ikinci yarıya hazır olduklarını ifade eden Yıldırım, İkinci yarının ilk maçında İzmir deplasmanına çıkacaklarını belirterek, "Karşıyaka karşılaşması ile birlikte seri galibiyetler hedeflediklerini sözlerine ekleyerek, lider Kırşehir ile aramızda 4 puan fark bulunuyor. 3 puanlık sistemde bu fark kapatılmayacak bir fark değil, ligin ikinci yarısında maçlar ligin ilk yarısına oranla çok daha çetin geçecek. Biz bunun bilincindeyiz. Hazırlıklarımızı ona göne yaptık" İzmir deplasmanından üç puanla döneceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme