Taraftarlardan Kandaşoğlu'na ziyaret

Vanspor'un fanatik taraftar grubu Karakobralar Taraftar Derneği Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu ziyaret etti.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimizin taraftar grubu Karakobralar Taraftar Derneği Başkanı İlhan Işık ve yönetim kurulu üyeleri Vanspor'a büyük destek veren iş insanı Zahir Kandaşoğlu'nu ziyaret ederek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Kandaşoğlu, Vanspor'a desteğinin süreceğini ve kulübün başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Görüşmede, Karakobralar Taraftar Derneği'nin, Vanspor'un maçlarında gösterdiği coşkulu tezahüratlar ve kulübün taraftarları için organize ettiği etkinlikler de gündeme geldi. Kandaşoğlu, bu tür faaliyetlerin takımın moralini yüksek tutmada önemli rol oynadığını belirtti.

Kandaşoğlu yaptığı açıklamada, “Vanspor'umuz için çok önemli olan Karakobralar Taraftar Derneği, yeni seçilen dernek başkanı İlhan Işık ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyarette bulundular. Vanspor'un geleceği için istişarelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Karakobralar Taraftar Derneği Başkanı İlhan Işık ve yönetim kurulu üyeleri Kandaşoğlu'na Vanspor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme