TCDD 5 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM İHALE KOMİSYONU

MALATYA

5.Bölge 56 Yol Bakım Onarım Müdürlüğü Van Gar Sahasında bulunan ve bundan sonra kullanma imkânı kalmayan Toplam 500.000 Kg hurda ahşap traversin kapalı zarf usulü ile satışı yapılacaktır.

İLAN

Bölgemiz 56 Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Van Gar Sahasında 500.000 Kg, hurda ahşap traversin tüm emniyet tedbirleri yüklenici tarafından sağlanmak suretiyle alınması nakliye ve yükleme, kırıntıların temizlenmesi ve her türlü masraflar alıcıya ait olmak üzere (Teknik şartnamesine göre) açık ihale usulü ile satışı TCDD Alım-Satım ihale yönetmeliğinin 13-1 maddesi gereğince kapalı zarf (gerektiğinde açık artırma ve pazarlık yapma üzere) yöntemiyle 3. şahıslara 16/09/2015 tarihinde saat: 14.00 de ihale edilecektir.

1-) İhaleye iştirak edecek isteklilerin teklif edilen bedelin % 3 oranında geçici teminatlarını ihale günü en geç 13:30'a kadar Bölgemiz Mali İşler Müdürlüğü veznesine yatıracaklar, karşılığında alacakları makbuzu ve aşağıda istenilen belgeleri tam ve eksiksiz olarak tamamlayıp, kapalı teklif mektupları ile birlikte Bölgemiz Malzeme Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyon Şefliğine aynı gün 16/09/2015 saat 14:00 kadar teslim etmiş olacaklardır. Bu saatten sonra gelecek teklif mektupları kabul edilmeyeceği gibi, postada gecikmiş teklif mektupları da dikkate alınmayacaktır.

2-) Kısmi teklif verilmeyecektir.

3-) İhaleye iştirak edecek istekliler ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup, KDV dahil 25.00.-TL bedel ile Mali İşler Müdürlüğü veznesinden temin edebileceklerdir.

4-) İhaleye iştirak edeceklerden istenilen belgeler:

a-) Kimlik Belgesi

b-) İkametgâh Belgesi

c-) Ticaret ve sanayi odası veya Meslek odası belgesi

d-) İmza Sirküleri

e-) Şartname alındığına dair makbuzun aslı veya fotokopisi, kuruluşumuz 2886 sayılı Kanunun tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakla, dilediğine vermekte serbesttir.

Basın V: 140360 (www.bik.gov.tr)

Bakmadan Geçme