TEİAŞ- BİRLİK PUANLARI PAYLAŞTI:1-1

Van Amatör Küme B.Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren TEİAŞspor ve Birlikspor mücadelesinde iki takım ilk yarıda buldukları karşılıklı gollerle maçı berabere tamamlayarak sahadan birer puanla ayrıldı.

Rıdvan Can

Van amatör Lig A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Birlikspor Teiaşspor ili karşı karşıya geldi. Sanayi Sahası'nda oynanan karşılaşmada maç 1-1 berabere tamamlandı.

Maça hızlı ve atak başlayan Birlikspor 16'ncı dakikada penaltı golüyle 1-0 öne geçti. TEİAŞ spor golden sonra çabuk toparlanarak bu gole 35'nci dakikada golle cevap verdi. İlk yarının kalan dakikalarında sonuç değişmeyence iki takımda soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu

İkinci yarıda ilk yarıya oranla iki takım defansif tedbirleri daha çok arttırınca ortaya mücadelesi pozisyonu çok bir maç çıktı. İki takım da birinci ve ikinci bölgeyi yakın oynatarak kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. İki takımın ikinci yarıdaki 3 puan mücadelesi çekişmeli geçti. Maçın son dakikalarında orta saha oyuncuları oyundan düşünce her iki takım da hızlı kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İkinci yarıda kalan sürede iki takımın ataklarında sonucu değiştirecek gol gelmeyince puanlar paylaşıldı.

Bakmadan Geçme