TEİAŞSPOR'DA TANIŞMA YEMEĞİ

Van 1. Amatör Ligi 2015-2016 sezonunun ilk maçına Pazar günü çıkacak olan Van TEİAŞ Spor dün TEİAŞ kurum tesislerinde moral yemeği verdi.

Rıdvan CAN

Moral ve tanışma yemeğine Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Van Bölge Müdürü Kazım Çınar, TEİAŞ Spor Başkanı Nevzat Sertkaya, Başkan Yardımcısı Hamit Ertaş, Antrenör Fahri Baştürk'ün yanı sıra Van TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, Van ASKF temsilcileri Çetin Atacan, Ramazan Kıvanç, TÜFAD Van Bölge Başkanı Mehmet Tuğrul, İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, TFFHGD Van Şube Başkanı ve İl Gözlemcisi Erol Akyürek, Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Ukay, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Kaptanı Metin Akdaş ve TEİAŞspor kulübü futbolcuları katıldı.

ÇINAR'DAN SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

Yemekte konuşan Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Van Bölge Müdürü Kazım Çınar, Pazar günü ilk maçına çıkacak olan TEİAŞ Spor'a başarı dileklerinde bulunarak iyi bir futbol sezonu geçirerek sezon sonu şampiyonluk sevincini birlikte yaşamak istediklerini belirterek, TEİAŞ Bölge Müdürlüğü arazisi içinde TEİAŞ spor'a yakışacak kompleks yapılacağı müjdesini de verdi. TEİAŞ Spor kulübünü kalkındırmak gerektiğini ifade eden Çınar, Biz elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız yeni tesislerimizde spora öncelik vermeye çalışıyoruz yeni yapacağımız kapalı spor salonumuzda spor kompleksimiz de sporcularımızın hatta çalışanlarımızın ve sizlerin faydalanması için elimizden geleni yapacağız tekrar katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

ERTAŞ: TEİAŞ SPOR'U HER KONUDA DESTEKLİYORUZ

TEİAŞ Spor kulüp Başkan Yardımcısı Hamit Ertaş, yaptığı konuşmada TEİAŞ Spor kulübü yönetim kurulu olarak organize etiğimiz yemeğimize katılmış olmanız ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize canı gönülden teşekkür eder ve birlikte yürüyeceğimiz bu yolda verilen destekten dolayı müteşekkir olduğunu dile getirerek, bildiğiniz üzere TEİAŞ günün her anında ihtiyaç duyduğumuz enerjinin iletiminde görev yapan ve üretim-iletim -dağıtım üçgeninde stratejik noktalarda kurduğu trafo merkezleriyle enerjinin üretim ve dağıtım dengesinin sağlanmasında ustalaşıp görevi yapan ülkemizdeki tek ve yegâne kuruluştur. Doğu Anadolu Bölgesinde Ağrı-Iğdır-Bitlis-Van-Hakkari ve Muş olmak üzere 6 ilde enterkonnekte sistemin arz talep dengesi içinde canlı tutulmasını sağlamak amacıyla Bölge Müdürlüğümüz teknik personelleri gece gündüz demeden karda kışta sıcakta soğukta sistemin ayakta tutulmasını sağlamak için çaba harcamaktadırlar. Yine bölgede yapılan ve yapılacak olan 380 kv ve 154 kv arasındaki enerji tesislerini yapıp işleterek bölgeye hizmet vermekte, söz konusu merkezlerde çalıştırdığı personellerle bölgenin istihdamına büyük katkı sağladığını da sözlerine ekleyen Ertaş, Bölge müdürlüğümüz üstlendiği bu mühim misyonun farkındalığında gelecek yıllar için vizyonu geniş tutarak enerjinin devamlılığı ve halkımıza kesintisiz ulaştırılmasında kendi üzerine düşen işletme ve bakım faaliyetlerini 7/24 sürdürmeye devam edeceğini ve Müdürlüğümüz bu vizyonuna ''Standart Kamu Kurumu'' görünümünden sıyrılarak ilimizdeki gençlerin topluma kazandırılması temelinde sosyal faaliyetleri arttırma girişiminde bulunmuş ve 2014 yılı itibariyle TEİAŞ Van Gençlik ve Spor Kulübünü kurmuştur. Bu faaliyet bizim için bir başlangıç olup yerleşkemizde kurulacak spor tesisleri ve şüphesiz ki, sizlerin desteğiyle farklı spor dallarında bölge gençliğine katkıda bulunacaktır. Bu kapsamda yüz akı olan futbol kulübümüz Van TEİAŞ Spor ilk yılında mücadele ettiği Van Amatör ligi 2. Kümede oynadığı tüm maçlarda rakiplerine üstün bir futbol sergileyerek namağlup şampiyon olmuş ve play-Off'larda da aynı başarıyı göstererek Van 1. Amatör lige yükselmeyi başardı ve yeşeren umutlarımızın daha derinlere kök salmasını sağlamıştır. Bu nedenle öncelikle yakaladığımız başarılarda büyük katkısı olan Bölge Müdürümüz Sayın Kazım Çınar'a ve her konuda bize bu yolda destek olan yönetici arkadaşlarıma futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum'' dedi.

POLATER:TEİAŞ SPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM

TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater ise, öncelikle bölge müdürümüz Kazım Çınar ile birlikte kurduğumuz TEK spor, TEDAŞ Spor ve şimdi TEİAŞ Spor olarak isim değişiklikleri ile burada sizlerinde devam ederek geldiği gördüğüm bu kulübün hakikaten bende 12 yıl formasını giydiğim sonrasında antrenörlüğünü yaptığım idareciliğini yaptığım bugünde siz gençlerin bu görevi devralıp yürüttüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyorum yani sezonda TEİAŞ Spor ve diğer futbol kulüplerine hayırlı bir sezon geçirmenizi diliyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme