THF Başkan Adayı Serdar’dan ABB’ye ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyon (THF) Başkan Adayı Cenap Serdar, Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cenap Serdar, özellikle Doğu ve Güneydoğu illeri için çok mükemmel projeleri olduğunu belirterek, “Çocuklarımıza sahip çıkmak anlamında hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerle insanların hentbola bakış açısı yüzde yüz değişecek. Geldiğimiz noktada ne yazık ki hentbol sporu bitmeye doğru gidiyor. Hentbolu tekrar ayağa kaldırmak, sevilen spor durumuna getirebilmek için ekibimizle yola çıktık. Federasyon başkanı seçilmemiz halinde pilot il olarak seçtiğimiz Van ilimiz, bölgenin en cazibe kenti olacaktır. Sporun dili, dini, ırkı, rengi olamaz. 0-14 yaş arası en genç nüfusa sahip olan illerimizden biri de Van'dır. Bu anlamda hentbol sporunu Van'da çok aktif duruma getireceğiz” dedi.
THF Başkan Adayı Cenap Serdar, Van ve Vanlıları çok önemsediğini belirterek, Van'da bulunduğu süreçte başta Van Valisi İbrahim Taşyapan olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile görüşerek destek aldıklarını söyledi. Serdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kız çocuklarına büyük önem verdiğini de sözlerine ekleyerek, “Bizler başa geldiğimizde özellikle kız çocuklarımızın hentbol sporuna yönelmesi anlamında kalıcı ve aklıselim projelerle hizmet etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ise, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hentbol sporunun Van'da başarıya ulaşması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirti. Yazlık, Cenap Serdar'ın THF Başkanı seçilmesi halinde söz verdiği projelerin hayata geçmesi anlamında işin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme