TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan İş İnsanı Ahmet Kaval'a ödül

Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi olan ve Van'ın başarılı iş insanı Ahmet Kaval, Van TSO öncülüğünde düzenlenen 'İstihdamın Yıldızları' ödül töreninde ödülünü Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan teslim aldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “İstihdamın Yıldızları” ödül töreninde, Van'da istihdama kattığı katma değerden dolayı, sürekli personel bulundurma ve sürekli istihdam sağlamasından dolayı AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval “İstihdamın Yıldızları” ödüllüne layık görüldü.

Düzenlenen törende, çok sayıda iş insanları, STK Temsilcileri, Türkiye'nin birçok ilinden gelen Oda ve Borsa Başkanları hazır bulunurken, Ödül töreninde ev sahibi olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlık yaptı.

Ödül töreni tamamıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun direktifleri doğrultusunda yapıldı. 2024 Yılının “İstihdamın Yıldızları” ödül töreninde, ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan teslim alan AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval, “Bu ödül benim için çok anlamlı oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı kıymetli insan Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun şahsında bu ödülün şahsıma layık görülmesi beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bu ödül, bizlerin daha çok istihdam sağlamamıza vesile olacağı gibi, iş hayatımıza ışık, iş şevkimizi iki kat daha da artırmıştır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun bizzat-i Van ilimize gelerek, ödül törenimize katılması, bizleri onure etmesi ve bizleri ödüle layık görmesi son derece büyük bir önem arz etti. Ödülümüzün anlamına anlam kattı. Firmam adına, ekip arkadaşlarım adına, çalışma arkadaşlarım adına, mesai mefhumu gözetmeksizin bizimle birlikte gönülden mesai harcayan mesai arkadaşlarım adına, başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarciklioğlu olmak üzere, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'ya, Oda çalışanlarına, İl içinden ve İl dışından gelerek Ödül törenine katılan Oda ve Borsa Başkanlarımıza, anlamlı ve önemli ödülü aldığımızda yanımızda duran ve bizlere destek olan tüm dostlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” diyen AKKA Group Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Kaval, il içinden ve il dışından daha çok insanlara istihdam sağlamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini sözlerine ekledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme