TOBBİT CAFE HİZMETE AÇILDI

Toobit Cafe Halilağa mahallesinde hizmete girdi.

Rıdvan Can

Vanlı üç girişimci bir araya gelerek, Toobit c cafe'yi açtı.Hafta sonu görkemli bir törenle açılışı yapılan Toobit Cafe'nin ortaklarından Murat Mesut Ebiri, Gökhan Yıldırım ve Ferhat Fahri İliklerden yaptıkları ortak açıklamada Van halkının hizmetine açmış olduğumuz Cafe'mize tüm Van halkını cafemize bekliyoruz dediler.

Toobit Cafe'nin açılışına Dursun Odabaşı Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Ümit Haluk İliklerden, Aile fertleri M.Sıddık İliklerden, Mevlüt İliklerden, iş adamı Kemal Kurşunluoğlu ve Vanspor altyapı hocalarından Murat Yıldırım ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Açılışı gerçekleşen Tobbit Cafe'nin Van halkına hayırlı olmasını diliyen Dursun Odabaşı Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Ümit Haluk İliklerden, işyerinin hayırlı olması ve bol kazanç getirmesi temennisinde bulunduktan sonra açılış kurdelesini alkışlar arasında kesti.

Açılışa gelen davetliler ikramla ağırlandı. İşyeri işletmecileri Murat Mesut Ebiri, Gökhan Yıldırım ve Ferhat Fahri İliklerden, davetlilere katılımları için ayrı ayrı teşekkürleri sundular.

Bakmadan Geçme