Tuğrul'dan gazetemize kutlama mesajı

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Van'ın köklü gazetesi Vansesi Gazetesi'nin 87. yılını kutladı. 

Tuğrul, yaptığı açıklamada, "Van Ticaret ve Sanayi Odası Kurucu Başkanı merhum Remzi Perihan ve merhum İlyas Kitapçı tarafından kurulan, 2007 yılından bu yana imtiyaz sahibi Erdal Perihan tarafından yayın hayatını sürdürülen Vansesi Gazetesi'nin 87. yılını tebrik eder başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Vansesi Gazetesi, Van'ın en eski yerel gazetesi olması hasebiyle üstlendiği misyonuyla Van ve Türk basınında önemli bir yere sahip. Gazete, kentin siyasi, ekonomik ve sosyal hayatına dair haberleri doğru, tarafsız ve objektif şekilde okuyucularına ulaştırmanın yanında Van'ın sorun, sıkıntılarının çözümü için gereken gayreti göstermektedir.

87 yıllık geçmişiyle Vansesi Gazetesi, Van'ın tarihinde önemli bir yer tutuyor. Gazete, kentin gelişimi ve değişimi hakkında değerli bilgiler sunuyor. Ayrıca yerel halkın sorunlarına ve beklentilerine yer vererek, kent yönetimine önemli katkılar sağlıyor.

Başkan Tuğrul, "Vansesi Gazetesi, 87 yıldır Van'ın nabzını tutmaya devam ediyor. Gazetemizin bu başarılı yayın hayatını sürdürmesini en kalbi duygularımla diliyorum. Yeni hedeflerine ulaşması ve daha nice yıllara ulaşması dileklerimle, Vansesi Gazetesi'nin 87. yılını bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Vansesi Gazetesi, Van'ın yerel basınındaki önemli bir aktör olarak öne çıkıyor. Gazetenin başarılı çizgisini sürdürmesi, kentin gelişimi ve halkın bilgilendirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Bakmadan Geçme