TÜMSAD'DAN KARATEKİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tüm Spor Adamları (TÜMSAD) Genel Başkan Yardımcısı ve Van Şube Başkanı Sacit Solmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Silahtaroğlu Vanspor Teknik Direktörü Turgay Karatekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rıdvan Can

Şahabettin Özarslaner, Tesislerinde gerçekleşen ziyarette (TÜMSAD) Tüm Spor Adamları Genel Başkan Yardımcısı ve Van Şube Başkanı Sacit Solmaz beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cengiz Aras, Oktay Aksoy ve Rıdvan Can ile birlikte teknik direktör Turgay Karatekin, yardımcı antrenörler Zeki Yılmaz, Bengin Çakay, Burhan Kadem ve Can Polat'la bir araya geldi. Samimi ve dost ortamında geçen ziyarette başkan Solmaz, 'TÜMSAD yönetim kurulu olarak, ilimizi profesyonel ligde temsil eden Silahtaroğlu Vanspor ve Vanlı teknik heyetin her zaman yanında olduk. Tecrübeli teknik direktörümüz Turgay Karatekin ve ekibine öncelikle hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diliyoruz' dedi.

Turgay Karatekin ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sacit Solmaz'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme