TUR OPERATÖRLERİ VAN'DA BULUŞACAK

Van Gölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) Başkanı Abdullah Tunçdemir 23-25 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Dalaman, İzmir, Antalya illerinden yaklaşık 18 tur operatörünü Van'da konuk edeceklerini belirterek, Van Gölü Havzası turlarını markalaştırma İnfo Gezisiyle bölgenin tanıtım ve turizmine katkı sunacaklarını söyledi.

Burhan Ergin

Van Gölü Havzası Derneği Başkanı Abdullah Tunçdemir gazetemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü. Tunçdemir, yaptığı açıklamada, Van Gölü Havzasının markalaşması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Tur operatörlerine Van Gölü ve çevresinin güzelliklerini anlatmak için 2 günlük etkinlik yapıyoruz. Türkiye'nin değişik illerinden 18 tur operatörünü Van'da ağırlayacağız. Tur operatörlerine Van'ımızın önemli tarihi turistik yerlerini gezdireceğiz” dedi.

Van Gölü Havzası Turizm Derneği 23-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Van Gölü Havzası Turlarını Markalaştırma İnfo Gezisi düzenleyecek. 23 Kasım Cuma günü saat 19:00'da Elite World Hotel'de bir araya gelecek olan 18 tur operatörü iki gün boyunca Van'ın turistik yerlerini gezecek.

“Van'ın markalaşması için çaba sarf edelim”

Van ve çevresinin Türkiye'de markalaşmış bölgelerden hiçbir farkının olmadığını söyleyen Tunçdemir, “Van çevresinin güzellikleri markalaşmalıdır. İlimizde yaşayan herkesin Van'ı çok iyi bir şekilde tanıtması gerekiyor. Biz Van Gölü Havzası Turizm Derneği olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İlimizdeki bütün kurumlar tanıtım konusunda birlikte hareket etmelidir. Van'ın ve çevresinin markalaşması için çaba göstermemiz gerekiyor” dedi.

İki günlük etkinlikte tur operatörleri Akdamar Adası, Van Kalesi, Muradiye Şelalesi, Çaldıran Ovası ve Tendürek Volkanik Dağı, İshak Paşa Sarayı, Ahmedi Hani Türbesi, Ağrı Dağı, Doğu Beyazıt Kapalı Çarşı Gezisi, Arbuni Savat ve Urartu İmalatı Gümüş Merkezi, Hoşap ve Çavuş tepe Kalesi, Van Müzesi ve Van Kedi Evini ziyaret edecekler. Van Türkülerinin seslendirildiği Van Oturma Gecesinde keyifli dakikalar geçirecek olan tur operatörleri 25 Kasım Pazar günü Van'dan ayrılacaklar.

Van Gölü Havzası Turlarını Markalaştırma İnfo Gezisine Elit World Hotel, Ararat Restaurant, Hacıoğlu Restaurant, Atasay Gümüş, Grand Deniz Tesisleri, Sütçü Fevzi, Ayanıs Turizm, Maciter Taşımacılık, Seyahat Sigorta katkıda bulundular.
Van Gölü Havzası Derneği Başkanı Abdullah Tunçdemir tüm sponsorlara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme