Türkiye ve Romanya'dan ortak çalışma

Türkiye ve Romanya işbirliğiyle yürütülen Resimlerle Hikayelerim Temalı eTwinning Projesi ortakları ilk çevrimiçi toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye-Romanya ortaklığında başlatılan, Türkiye'den Dilek Eldemir ve Müşerref Gökçür, Romanya'dan Ramona Veronica Dragoş Tamaş, Ileana Maria Cıorogarıu, Andrea Uivaraşan tarafından yürütülen Resimlerle Hikayeleri eTwinning projesi çevrimiçi toplantısı yapıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantı verimli geçti.

“Projenin merkezinde yer alacak öğrencilerimize ve destek olan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz”
Toplantıyla ilgili yapılan açıklamada “Resimlerle Hikayeleri eTwinning projesi, Türkiye'den 10 ve Romanya'dan 3 eğitimci ortağıyla yürütülmektedir. Romanya'dan Ramona Veronica Dragoş Tamaş, Ileana Maria Cıorogarıu, Andrea Uivaraşan ve Türkiye'den Dilek Eldemir ve Müşerref Gökçür'ün yürüttüğü söz konusu projenin ilk çevrimiçi toplantısı 11 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Projedeki eğitimcilerin ortak çalışmasıyla okul panoları hazırlandı. Bu proje kapsamında öğrencilerimizin; düşünme becerileri ve hayal güçleri geliştirilecek, hayal güçlerini kullanarak resimlerle kendi hikâyelerini oluşturacak, öğrenci; yorumlama ve düşünme becerisini geliştirebilecek, yeni bir ürün ortaya koyacak, böylece yaratıcılığını geliştirebilecek, her birey diğer arkadaşları ile farklı düşünebildiğini görüp farklı fikirlere ve ürünlere saygı duyacak, birey toplumun temel ahlaki değerlerini kazanacak, duygusal ve ahlaki yönden de gelişimini sürdürecek, üretilen ürünleri arkadaşları ile paylaşarak iletişim becerilerini geliştirecek, çalışmalarını sergilemekten zevk alacak. Projenin merkezinde yer alacak öğrencilerimize ve destek olan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz. Projenin tüm paydaşlarına başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. HABER: AYCAN AVCI

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme