Türkiye`nin yıldızları futbol şöleninde buluştu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen Türkiye’nin Yıldızları Futbol Şöleni kapsamında Konya’ya 40 ilden yaklaşık 700 öğrenci ile bir araya geldiği futbol şölenine Van TÜFAD derneği şube Başkanı Mehmet Tuğrul’da katıldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin 29-Temmuz 1-Ağustos arasında Konya da düzenlediği Mevla'na hoş görüsü adı altında Türkiye yıldızlar futbol Şöleni'ne Van'ı temsil şölene katılan Van TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, Van Büyükşehir Belediyespor altyapı sorumlusu Nurettin Tuğrul, 2004 doğumlu futbolcular katıldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin düzenlediği futbol şöleninin her yönüyle çocukların hayatlarında unutamayacakları anılarla dolu günlerin geçirildiği bu tür etkinliklerden birini daha geride bıraktıklarını söyleyen Van Tüfad Başkanı Mehmet Tuğrul, “Şölene 40'ın üzerinde ilin katılımıyla yapılan etkinlik sadece futbol değildi sosyal ve manevi anlamda çok güzel anılarla geçmiştir. Mevla'na hazretlerinin hoş görüsünü onu anlamanın güzelliğini de çocukların görmesi unutulmayacak çok daha derin hatıralar bırakacağına inanıyoruz. Bu etkinliğe katılmamızda araç ve gidiş geliş masraflarını karşılayan Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim, Başkan, idari teknik altyapı sorumlularına teşekkür ederiz. Dedi.

Bakmadan Geçme