TÜRKMENOĞLU'NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Burhan Ergin

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu beraberindeki Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Başak, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Hakan Güven Sönmez ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile gazetemiz yazarı duayen araştırmacı, gazeteci, yazar, şair Ümit Kayaçelebi ile görüştü.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 'Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan basın mensupları, vatandaşlarımızın bilgi ve haber alma hakkının karşılanması, bilgilenmesi ve bilinçlenmesinde çok önemli görev üstlenirler. Basın mensupları, aynı zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerinin yansıtılmasında önemli görevler üstlenerek kamu hizmeti yapmaktadırlar. Yerel basın mensupları, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine katkı sağlamaktadır. Basın mensuplarımız, yaptıkları haberler ve yazdıkları yazılarla, Milli ve manevi değerlerimizin benimsetilmesinde, Milli hissiyatın uyanmasında da etkili olmaktadır. Basın mensupları, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sürecinde vatandaşlarımızı bilgilendirmiş, alınan tedbirlerden haberdar ederek salgınla mücadele sürecinde önemli bir rol üstlenmişlerdir. Bu süreçte Mülki İdare Amirleri'ne ve kamu görevlilerine yardımcı olan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Basınımız vasıtasıyla, koronavirüs tedbirlerini vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatıyorum: Aşı olmanın yanında maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim. Hatırlatma dozu da denilen 3. doz aşıyı olarak virüse karşı kendimizi daha iyi koruyalım. Aşı, tedbir ve hep birlikte mücadele ile koronavirüsü tamamen etkisiz kılacağız. Basınımızın güçlenmesi, Van'ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizi evlerimizde, iş yerlerinde, kahvehanelerde, çay bahçelerinde bulunduralım, takip edelim ve yerel basınımızın güçlenmesine vesile olalım. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden fedakrca görev yapan tüm basın çalışanlarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ve duayen araştırmacı, gazeteci, yazar, şair Ümit Kayaçelebi'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Daha Adil Bir Dünya Mümkün kitabını hediye etti.

Bakmadan Geçme