Tuşba'da plajlar temizleniyor

Van'ın Tuşba Belediyesi ekipleri tarafından ilçe sınırlarında bulunan plajlarda temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Van'ın Tuşba Belediyesi ekipleri, vatandaşların Van Gölü'ne daha rahat girebilmeleri ve plajların temiz kalmasını sağlamak amacıyla geniş çaplı bir sahil temizliği gerçekleştirdi.

Ekipler, sabahın erken saatlerinden itibaren sahillerde birikmiş çöpleri ve atıkları toplamak için yoğun bir mesai harcadı. Yapılan çalışmalarla, Van Gölü sahillerinin temiz ve düzenli bir görünüme kavuşması sağlandı. Belediye yetkilileri, sahil temizliği çalışmalarının düzenli aralıklarla devam edeceğini belirterek, vatandaşların da çevre temizliğine duyarlı olmalarını istediler.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Kendimize ve kentimize sahip çıkalım 06 Ağustos 2024 10:23

Onlarca il، onlarca ilçe gezip görmüş bir Vanlı olarak söylüyorum Van kadar kirli, Van kadar bakımsız bir şehir görmedim. Yollar bakımsız kaldırımlar ve çevre çöp ve izmarit dolu,refüjler kuru ve bakımsız، yeşile ve peyzaja önem verilmiyor, ilgisizlik diz boyu değil adam boyu, dere ve kanallar kirli, şehir özensiz ve düzensiz, insanların bir kısmı şehri kirletiyor, parklar ve mesire yerleri çok kirli. Yani şehirde ilgi, estetik, düzen, temizlik, yeşillik konusunda son yıllarda büyük sorunlar var.

Bakmadan Geçme