ULAŞIM VAN’IN ÖNEMLİ SORUNUDUR

DBP ve HDP Van İl Örgütleri Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını ziyaret ederek şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Vansesi Haber Merkezi

DBP Van İlçe Eş Başkanı Sevinç Şeker, HDP Van İl Eş Başkanı Yakup Ataş, HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım, DBP MYK Üyesi Hacer Özdemir, HDP PM Üyesi Özgür Zeydanoğlu, HDP Van İl Yöneticileri ve DBP-HDP İlçe Yöneticilerinin bulunduğu heyet oda binasında Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette HDP Van İl Eş Başkanı Yakup Ataş, ulaşım sorununun Van'ın en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi. Ataş, Bu sorunların çözümü için çabalarını sürdürdüklerini ve yakından takipçisi olduklarını kaydetti.

Van'da ulaşım sorununun en büyük sorunların başında geldiğine değinen HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım, “ Sorunlarımız geneldir. Van'da ulaşım sorununun en büyük sorunların başında gelir. Halkımızla birlikte, sizleri birlikte el-ele verirsek sorunlarımızı çözeriz. Karşılıklı dayanışma ile çözemeyeceğimiz bir problemimiz yoktur. Bu açıdan hepimiz kenetlenelim ve geleceğe yürüyelim” diye konuştu.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şoför esnafının sorunlarını ilişkin hazırladıkları dosyayı HDP-DBP heyetine verdi.

Şoförler Odası ziyareti şoför esnafının sorunlarını dile getirmesiyle son buldu.

Bakmadan Geçme