ÜLKELER VAN VAKFI'NIN YEMEĞİNDE BULUŞTU

Antalya Van Vakfı Vanlıların sesini duyurmak, Van'ı her platformda temsil etmek ve tanıtmak amacıyla bazı ülkelerin Antalya'da bulunan dernek başkanlarını yemekte ağırladı.

Burhan Ergin

Bilgehan Hotel'de Van Vakfı Kadın Kollarının düzenlediği yemekte yabancı konuklarla Vanlı kadınlar bir araya geldi.

Van Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Dede, Van kadınları olarak tüm dünyayla dostluk, kardeşlik ve barış köprüsü kurduklarını belirterek, “Van'ımızın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz yemeğe Rusya, Ukrayna, Polonya ve Kazakistan'ın Antalya'da bulunan dernek başkanları katıldı. Organizasyonda Van'ımızı en iyi şekilde temsil ettik” dedi.

“Hep birlikte barış ve kardeşliğe yürüyelim”

Yemekte konuşan Antalya Van Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Dede, Van kadınları olarak tüm dünyayla dostluk, kardeşlik ve barış köprüsü kurduklarını belirterek,”Küreselleşen dünyada tüm kimliklerimizden ayrışarak dünya vatandaşı olabilmenin önemini vurgulamak istiyorum. Dünyaya barış ve kardeşlik ancak annelerin vicdanlı yürekleriyle gelir. Bu noktadan hareketle davetimize Antalya'da faaliyet gösteren değerli konuklarımıza Van adına teşekkür ediyorum. Rusya, Ukrayna, Polonya, Kazakistan dernek başkanları davetimize icabet ettiler. Antalya'da yaşayan tüm yerli ve yabancı ülke dernekleri bayanlarıyla birlikte bir gönül köprüsü kurduk. Bu köprüden hep birlikte barış ve kardeşliğe yürümeyi temenni ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme