ÜMİT HALUK İLİKLERDEN'E ÖNEMLİ GÖREV

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimliğine öğretim üyesi Ümit Haluk İliklerden atandı

Evren Doğruer

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Cengiz Demir'in yerine öğretim üyesi Ümit Haluk İliklerden atandı. Öğretim üyesi İliklerden, 2016 yılında Sağlık Bakanlığı Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevini yürütmüştü.

Ümit Haluk İliklerden kimdir?

Tuşba Yaylıyaka Mahallesi'nde dünyaya geldi. Ortaöğretimi dereceyle Van Gölü Anadolu Lisesi'nde 2000 yılında mezun oldu. 2000-2006 yıllarında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimim tamamladı. 2007-2009 yıllarında Muş ve Van Devlet Hastanelerinde acil hekimi olarak çalıştı.

2009-2014 yıllarında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Cerrahi kliniğinde ihtisas yaptıktan sonra 2014-2016 yıllarında Van Özalp ve Erciş Devlet Hastanelerinde Genel Cerrahi Uzmanı ve Erciş Devlet Hastanelerinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak hizmet verdi. 2016-2017 yıllarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinde bulunduktan sonra 2018 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak mesleğine devam etti. Başhekim İliklerden evli ve 2 çocuk babasıdır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme