USEDER 300 KİŞİLİK İFTAR VERDİ

İstanbul'dan Erciş'e gelen USEDER mensubu fizyoterapistler, Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şubesi Başkanı Hadi Kaya ve Özel Altınkapler Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Osman Nuri Barutçu ile bir araya geldi. İlçede bulunan engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yanlarında getirdikleri gıda paketlerini kendilerine veren fizyoterapistler, ardından özel bir yemek fabrikasında hazırlanan sıcak yemekleri de 300 engelli vatandaşın evlerine ulaştırdı.
Gönüllü fizyoterapistler daha sonra Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Halil Gündüz, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Şafak Aydın ve engelli vatandaşların katıldığı iftar yemeğine iştirak etti.
Yemek sonrası açıklamalarda bulunan USEDER üyesi Fizyoterapist Haşim Bozkurt, Uluslararası Sağlık ve Eğim Derneği olarak gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını bildirdi. Bu faaliyetler içerisinde sosyal sorumluluk projeleri ile farklı çalışmalarının da olduğunu anlatan Bozkurt, 'Bizler Uluslararası Sağlık ve Eğitim Derneği'ne bağlı fizyoterapistler olarak deprem sonrası Erciş'e gelip burada engelli çocuklar ve ailelerini ziyaret etmiştik. Bugün de Ramazan ayı vesilesiyle hem burada kardeşliğimiz pekişsin, hep de birlik ve beraberlik havası tekrardan oluşsun istedik. İhtiyaç sahibi engelli ailelerimize kumanyalar dağıttık. Yaklaşık 300 aileye sıcak yemek ulaştırdık. Akabinde, Sayın Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu'nun da katılımıyla engelli ailelerle beraber iftar yemeği yedik. Buradaki çalışmalarımız çok güzel oldu. Bizler de memnun olduk. İyilik yapmak aslında en çok iyilik yapana iyi geliyormuş. Bu iyiliğe sizden çok bizlerin ihtiyacı varmış' dedi.
Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu ise, USEDER fizyoterapistlerini ilçede görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, 'Gönüllü doktorlarımızın buraya kadar gelip bizimle, engelli vatandaşlarımızla birlikte iftar açması çok güzel oldu. Engelli vatandaşlarımız ailelerine gıda ve sıcak yemek yardımında bulunmuşlar. Bunun için kendilerine ilçe halkı ve şahsım olarak teşekkür ediyorum. Değerli doktorlarımız deprem sonrası da iki kez ilçemize gelip engelli vatandaşlarımızın yine dertleriyle ilgilenmişlerdi. Zor günlerimizde bizlere destek olup acılarımızı paylaşmışlardı. Örnek davranışlarından ötürü bir kez daha kendilerine teşekkürlerini sunuyorum' diye konuştu. vanhaber,iftar,yemek,erciş,useder

Bakmadan Geçme