Vahdettin Çakar Edremit'ten aday adayı

Süphan Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar görevinden ayrılarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday adaylık başvurusunu yaptı.

Rıdvan Can

Ak Parti'de 31 Mart 2019 yerel seçimleri için başvurular 12 Kasım Pazartesi günü (bugün) son bulacak. AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Çakar, kendisini destekleyenlerle birlikte AK Parti Edremit İlçe Başkanlığına giderek, adaylık başvurusunda bulundu. Çakar başvuru formunu AK Parti Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık'a teslim ederek açıklamalarda bulundu.

"Edremit'te tarih yazmaya hazırım"

Görev verilmesi halinde Edremit için gece gündüz çalışacağını kaydeden Çakar, "32 yıldır bu millete devletin çeşitli kademelerinde hizmet etmenin gururunu ve sevincini yaşadım. Ama hizmet etmeye doyamadım. 32 yıllık memurluk ve 53 yıllık dünyevi hayatımda Allaha şükürler olsun ki temiz bir geçmiş bıraktık. Biz diyoruz ki bizi bir gün araştıran bir oy bir ay araştıran 30 oy bir yıl araştıran 365 oy verecektir. Geleceğimiz de berrak olacak. Bu milletin üzerimiz de hakkı var. Anne babamızın ailemizin çevremizin arkadaşlarımızın dostlarımızın Andaç'ın , Akın'ın,Emin Paşa'nın,Süphan'ın, Yeni Mahalle'nin kısaca bu toprakların üzerimizde hakkı var. Bu hakkı ödemenin yolu bu millete hizmet etmektir. İşte bunun için huzurunuzdayız. Bu milletin dualarını almak için gönlünüze, sevginize, sıcaklığınıza dualarınıza ve desteğinize ihtiyacımız var. Kısaca şirin Edremit'e adayız. Rabbim utandırmasın ve hayırlara vesile kılsın. Başvuru yapmadan önce, siz büyüklerimizin, kardeşlerimizin dostlarımızın yani milletin terazisinde kendimizi tartıp öyle geldik. Partimiz de uygun görürse Edremit'te Allah'ın izniyle tarih yazmaya hazırız. Gece gündüz çalışacağım" dedi.

"Fakirin fukaranın mazlumun yanında olacağız"

Adil bir yönetimle vatandaşların kalbine gireceklerini belirten Çakar, "Rabbim nasip eder değerli halkım bu makama layık görürse devletin malı beytül maldır biz beytül mala sahip çıkacağız. Biz kimseye tepeden bakmayacağız, biz geçmişimize leke sürdürmeyeceğiz. Biz kaybederek kazanan şahıslardan olacağız. Malımız gitsin zamanımız gitsin her türlü fedakarlığımız olsun ama bu mazlum milletin duaları arkamızda olsun. Bizim kazancımız öbür taraf olsun inşallah. Haktan ayrılmayacağız, haktan kopmayacağız biz çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkacağız. Öyle başladık İnşallah her zaman içinizden biri olacağım. Partili ayrımı yapmadan, bu toprakların evlatlarına sahip çıkacağız. Müslüman'ın dertleriyle dertleneceğiz. Adil bir yönetimle tüm Edremitlilerin kalbine gireceğiz. Onların dualarını alacağız. Fakirin fukaranın mazlumun yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

"Kul hakkı yemiyeceğiz"

İnsanların dualarını ve desteklerini alarak yoluna devam edeceğini belirten Çakar, "Yeryüzünde kibirlenerek yürümeyeceğiz. Biz ailemizden aldığımız terbiyeyle hareket edeceğiz. Bu bizim en büyük kazancımızdır. Ahlakımızdan, kişiliğimizden, inancımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü biz siz olacağız. Biz partiyle büyüyenlerden olmayacağız. Biz biliyoruz ki midesinde zerre kadar haram bulunan şahsın duası kabul olmaz. Biz kul hakkı yemeyeceğiz. Kul hakkının ne olduğunu bilen insanlarız. Hz Mevlana'nın söylediği gibi bizi bilen iyi bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir. Biz zayıfların sırtına basarak yükselen alçaklardan da olmayacağız. Çünkü zayıfların sırtına basarak yükselenler alçaklardır. Biz temiz insanların dualarını ve desteklerini alarak yolumuza devam edeceğiz. Bizim kirlilikle karanlıkla işimiz olmaz. Şeffaf olacağız. Allahın izniyle adil olacağız" şeklinde konuştu.

"Tüm adaylara başarılar diliyorum"

AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Çakar "Son olarak diyoruz ki zamana ant olsun ki biz görevimizi adil dürüst ve adaletli bir şekilde yapacağız. Bu sürecin ilçemize, ilimize, Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme