Vali Balcı Başkanlığında Van'la İlgili Önemli Toplantı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı Başkanlığında Valilik binasında kent protokolü ile önemli bir toplantı düzenlendi.

TAKİP ET

Fahrettin Yiğit

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Vali Yardımcıları, Merkez İlçe Kaymakamları ve VASKİ Genel Müdürünün katılımıyla Valilik Binasında toplantı gerçekleştirildi.

Kent protokolünün yer aldığı önemli toplantıda; Eğitim, Spor, Kültür ve Turizm, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Altyapı, Ticaret, Sanayi ve Teknoloji, Ulaşım, İletişim, Enerji, Sosyal Destek Hızır Van Projesi, Kadın ve Aile hizmetleri gibi ilimizde yürütülen birçok alandaki yatırımların son durumları değerlendirildi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı, “İlimizin imarı, ihyası, inşaası, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için birçok alandaki yatırımlarımızla hayatın her alanına dokunarak, hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Saygı, takdir ve teşekkürlerimizle... 15 Ağustos 2023 16:24

13 ilçede, mahallelerde ve köylerde hem belediyeler hem de diğer kurumlar eliyle yürütülen yüzlerce proje , yatırım ve hizmet var. Ağustos yarılandı. Şurda üç buçuk aylık bir çalışma mevsimi kaldı. Sonrası kar, kış, kıyamet... lütfen çalışmalar hızlandırılsın ve her hafta hızla nice hizmet devreye girsin. Sayın valşmiz Van için bir şans. Emir ve talimatlarıyla yoğun, hızlı, hummalı bir çalışma seferberliği her yerde başlarsa çok güzel olur. Memleket ancak gayretli insanların omuzlarında yükselir.

Bakmadan Geçme