Vali Balcı Çalışmaları İnceledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, kentte devam eden çalışmaları inceledi.

Fahrettin Yiğit

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, kentte yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VAN SAHİL YOLUNDA SONA DOĞRU

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van'ın prestij projelerinden olan 12 kilometrelik Sahil Yolunda ve 1100 dönümlük rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak olan Sahil Yolunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Van Valisi Ozan Balcı, projeyle Vanlı'nın Van Gölü ile buluşturulacağını söyledi.

VAN ÇEVRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Van Valisi Ozan Balcı, 28. Dönem AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, AK Parti İl Başkanı SEmre Güray ile Çevre Yolundaki çalışmaları inceleyerek Karayolları Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan'dan bilgi aldı.

ADEM ŞEN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek Trabzon İl Jandarma Komutanlığı görevinden Van İl Jandarma Komutanılığı görevine atanan Tuğgeneral Adem Şen'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme