Vali Balcı LGS'de derece yapan öğrencilerle bir araya geldi

Van Valisi Dr. Ozan Balcı Balcı Liselere Giriş Sınavında (LGS) derece yapan öğrencilerle bir araya gelerek öğrencileri ödüllendirdi.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Liselere Giriş Sınavında (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Utku Mert Taşçı, Muhammed Emir Görmez, Arya Gündüz ve Fatih Kerem Algan'ı Valilikte kabul ederek ödüllendirdi.

Valilik makamında düzenlenen törende, başarılı öğrencilerle tanışan ve onları tebrik eden Vali Balcı, başarıya giden yolun çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı. Vali Balcı, öğrencilere bolca kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak, “Başarılarınızla bizleri gururlandırdınız. Gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışarak daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

Vali Balcı, öğrencilerin başarılarında emeği geçen öğretmenler ve velileri de tebrik etti. Konuşmasının ardından, dereceye giren öğrencilere saat ve kitap hediye eden Vali Balcı, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler, bu anlamlı jest için Vali Balcı'ya teşekkür ederek, gelecekte de aynı disiplin ve özveri ile çalışacaklarını belirttiler.

Törene katılan öğretmenler ve veliler, Vali Balcı'nın öğrencilere verdiği destek ve motivasyon için teşekkürlerini ileterek, bu tür etkinliklerin gençlerin eğitim hayatına önemli katkılar sağladığını ifade ettiler.


Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme