Vali Balcı vatandaşlarla bayramlaştı

Van Valisi Ozan Balcı, bayram namazını tarihi Hüsrevpaşa Camii'nde kıldı. Vali Balcı, namaz çıkışında vatandaşlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirerek bayramlaşma gerçekleştirdi. Ayrıca Vali Balcı, çocuklara kitap hediye ederek onların bayram sevincine ortak oldu.

Van Valisi Ozan Balcı sabah saatlerinde tarihi Hüsrevpaşa Camii'ne gitti. Burada kılınan Kurban Bayramı namazına Vali Balcı ve birçok vatandaş katıldı. Namaz kılındıktan sonra Vali Balcı, cemaatle bir araya gelerek bayramlaşma gerçekleştirdi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Vali Balcı, onların bayram dileklerini kabul etti ve kendilerini dinledi.

Vali Balcı, bayram namazından sonra çocuklara da unutulmaz bir an yaşattı. Kendisinin de çok sevdiği kitap okuma alışkanlığını çocuklara aşılamak isteyen Vali Balcı, onlara çeşitli kitaplar hediye etti. Çocukların sevinci gözlerinden okunurken, Vali Balcı da onların mutluluğuna ortak oldu.

Kurban Bayramı vesilesiyle bir araya gelen Vali Balcı ve vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Vali Balcı, "Kurban Bayramı'nın manevi değerlerini her yıl olduğu gibi bu yıl da paylaşmak için bir araya geldik. Başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Vatandaşlar da Vali Balcı'nın her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı'nda kendileriyle bir araya gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme