Vali Balcı'dan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri fuarına ziyaret

Vali Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Van'da gençlere yönelik düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' fuarı kapsamında açılan stantları gezdi.

Basın Bülteni

Doğu Anadolu Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda stantları gezen Vali Ozan Balcı, görevlilerle fotoğraf çektirdi.

Vali Ozan Balcı, hayallerini ve ideallerini gerçekleştiren gençleri kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle buluşturduklarını belirterek, 'Cumhurbaşkanlığımız İletişim Başkanlığı'nın Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, gençlerin hayallerini, iddialarını, isteklerini gerçekleştirmek için devletimiz tarafından sunulan imkan ve kolaylıkları öğrenmelerine olanak sağlıyor. Gençlerin kafalarındaki soruları gidermeye yönelik çok güzel bir fuar oldu. Bakanlık temsilcileri, genel müdürlük temsilcileri burada. Kısacası gençlerin hayallerini, iddialarını gerçekleştirmeye yönelik olarak sorulara cevap bulabilecekleri güzel bir mekan. Fuara gençler de yoğun ilgi gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın geldiği 12'nci il Van. Daha önce 500 bin gencimiz bu fuarlara katılmış. Bu da heyecan verici, güzel bir şey. İnşallah doğunun incisi, kadim şehir Van'da 30 bin gencimiz, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri fuarına gelerek kafalarındaki sorulara cevap bulabilecek. Bütün gençleri buraya davet ediyorum' dedi

Fuarda Vali Ozan Balcı'ya Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Evren Başar eşlik etti.

Bakmadan Geçme