VALİ TAŞYAPAN VANLILARLA İFTAR AÇTI

Vali İbrahim Taşyapan ve eşi, İpekyolu Belediyesi tarafından Sanat Sokağı'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Vansesi Haber Merkezi

Belediyenin 9 gün boyunca Sanat Sokağı'nda vereceği iftar yemeklerinin ikinci gününde, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, sokakta kurulan iftar sofralarına misafir olan vatandaşları iftar öncesi selamlayan Vali Taşyapan, Ramazanlarını kutladı ve ‘Hayırlı İftarlar' temennilerini de paylaştı.

İftar yemeği sonrası vatandaşlara hitap eden Vali Taşyapan, İpekyolu Belediyesinin Sanat Sokağı'nda düzenlediği iftar programında birlik, be8raberlik ve kardeşce beraber olduklarını söyledi.

Vanlılarla ve dışarıdan gelen misafirlerle birlikte iftar yapmak üzere toplandıklarını belirterek, “Rabbimiz için oruç tuttuk. O'nun verdiği rızıklarla da hep beraber orucumuzu açıyoruz. Bu Allah'ın bize bir lütfudur. Vanlı hemşehrilerimiz de bu tür güzelliklere şahit oluyor ve hep beraber bu güzelliği yaşıyoruz. Sizler olmasanız bu sofralar şenlenmezdi. Teşrifleriniz ve bu sofraları şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının sizlere, ülkemize, milletimize, tüm dünyaya güzellikler ve iyilikler getirmesini diliyorum. İnşallah hep beraber sağlık ve sıhhatle oruçlarımızı tutar, bayrama ve daha nice ramazanlara kavuşuruz. Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin'' şeklinde konuştu.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ise, yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, iftar sofralarına konuk olan herkese teşekkür etti.

Program, Ramazan şerbeti ve çeşitli ikramların yapılmasının ardından, müzik dinletisi ve semazen gösterileriyle devam etti.

Bakmadan Geçme