Valilik, Emniyet ve belediye'ye öneri

HALKIN SESİEsnaflar, Tüccarlar, Sanayiciler, İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler, Çiftçiler, İşsizler, Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler, Şoförler, Yolcular, Hastalar, Doktorlar, Sporcular. Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar, Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler. Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım, Anlatın duyuralım.
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ İletişim: 05064790559 EDREMİT TOKİ VARYANTI TEHLİKELİ!
Edremit TOKİ konutlarında oturan okurumuz yeni yapılan TOKİ varyantı ile ilgili önemli bir uyarıda bulunuyor. Vatandaşımız uyarısında şunları dile getiriyor: ' Biz ilk yapılan TOKİ konutlarında oturmaktayız. Konutlara taşındığımızdan bu güne kadar yol sorunumuz vardı. Edremit TOKİ Afet Konutları için yapılan çift yönlü asfalt varyant ile bizimde yol sorunumuz çözülmüş oldu. Öncelikler tozdan, topraktan, çamurdan kurtularak kaliteli bir yola kavuştuğumuz için ilgililere teşekkür ediyoruz. Ulaşım şimdi daha güvenli, rahat ve keyifli hale geldi. Ancak varyantın iniş kısmının bir bölümünde kot farkından kaynaklanan ciddi anlamda tehlike bulunmaktadır. Varyantın inişinde yer alan tehlikeli kısım düzeltilmediği takdirde yağmurlu, karlı, buzlu havalarda Allah korusun, ölümlü trafik kazaları meydana gelmesi olasıdır. İlgililere, yetkililere buradan sesleniyorum; Varyantın inişinin riskli kısmının teknik olarak incelenerek düzeltilmesi gerekiyor. Havalar güneşli, yerler kuru olmasına rağmen varyant inişi bu gün bile zaman zaman hale gelmektedir. Lütfen Edremit TOKİ varyantını tehlikesiz hale getirin.
Sıdık ÖZGÜNEROĞLU VALİLİK, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ÖNERİ İlimizde yaşanan en büyük sorunlardan biri trafik ve otopark sorundur. Sorumsuz araç sahipleri trafik kurallarını ihlal ederek kimi zaman iki, kimi zamanda üç şerit halinde yol kenarlarına gelişigüzel park etmektedirler. Bu araçlar trafik düzenini ve akışını bu şekilde engellemektedirler. Köşemizi arayan duyarlı vatandaşımız Valilik, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü'ne bu konuda uygulanabilir bir öneride bulunuyor. Önerisi şu: 'İlimizde trafik kuralları ve otopark eksikliği ciddi bir sorun oluşturmaktadır. Bu konuda geçicide olsa bir çözüm üretilebileceğine inanıyorum. Deprem sonrası yıkılan Devlet Hastanesi ve Atatürk Lisesi arsaları değerlendirilinceye kadar, tesviye edilerek 1 lira karşılığında geçici otopark olarak değerlendirilemez mi? Bu arsalar şimdilik boş durmaktadır. Otopark ile hem arsalar değerlendirilir, hem de otopark sorunu geçicide olsa çözülebilir.
Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı'na duyurulur. Öneri bizce incelenmeye değerdir. MARKETLERİN KAMPANYA OYUNU Köşemizi arayan vatandaşımız, Van'da büyük marketler tarafından aldatıldığını ileri sürüyor. Okurumuz şöyle diyor: ' Televizyonda izlediğim marketlerin indirimli ürün reklamı doğrultusunda Türkiye çapında market zinciri olan reklam veren bu ünlü markete gittim. Önce alışveriş yaptım. Sonrasında kasaya geldim ve reklamı yapılan indirimli üründen istedim. Satış görevlisi bayan reklamı yapılan ürünün kalmadığını belirtti. Neden kalmadı, nasıl kalmaz sorularıma ise sağlıklı cevap alamadım. Kasada mahcup olmamak içinde alışveriş yaptığım ürünleri istemeyerek de olsa satın almak zorunda kaldım. Ben ve benim gibi insanlar market tarafından resmen aldatılmıştır. Ürün neden yok? Van'a bu ürün gönderilmiyorsa veya ürün stoklarda kalmadıysa müşteriler neden bilgilendirilmiyor? Acaba marketler iller arasında çifte standart mı uyguluyor? Tüketici hakları ihlal edilmektedir. İnsanlarımızı ve yetkilileri uyarmak istiyorum. Lütfen haksızlıklara, aldatılmaya sesiz kalmayın.
Kenan TURALI vanhaber, van, haber, van haber sorun, halkın sesi, toki, merket, müdür, vali, başkan

Bakmadan Geçme