Van'a Yeni Sağlık İstasyonu

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Van'da sağlık alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Fahrettin Yiğit

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı hizmet veren AMATEM-ÇEMATEM ek hizmet binalarını ziyaret etti. Bahçede yapılması düşünülen spor ve uğraşı alanları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı ve Hastane yönetimi ile istişare edildi. Daha sonra hizmetin geliştirilmesine yönelik hastane yönetimi ve hekimler ile toplantı yapıldı.

VAN'A YENİ SAĞLIK MERKEZİ

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve ve beraberindeki heyet Van'da yapımı devam eden İpekyolu 1 No'lu Acil Sağlık İstasyonu inşaatını ziyaret edip proje yetkililerden süreç ile ilgili bilgi alarak çalışmanın en kısa sürede tamamlanarak Van halkının sağlık alanında yeni bir hizmete kavuşması için gerekli talimatları verdi.

Ayrıca Müdür Op.Dr. Muhammed Tosun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcısı Levent Bayram, Tuşba 5 No'lu Aile Sağlığı merkezini ziyaret etti. Hekim ve Sağlık çalışanları ile sohbet edip binanın fiziksel ihtiyaçları ile ilgili istişare etti.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme