Van AVM Sevgililer Günü’ne hazır

Van’da bu yıl Sevgililer Günü, Van AVM farkı ile yaşanacak. 14 Şubat, kentin yeni yaşam merkezi Van AVM’de sürprizler, indirimler, hediyeler ve eğlence ile adeta bir festival atmosferinde kutlanacak.

Vansesi Haber Merkezi

Kapılarını açtığı ilk günden itibaren kentin cazibe ve yeni yaşam merkezi olan Van AVM'de, kent yaşamına renk katmaya Sevgililer Günü'nde de devam ediyor. Van AVM'de Sevgililer Günü, indirimler, sürprizler, hediyeler ve eğlence ile adeta bir festivale dönüşecek. Sevgililer Günü'ne çok özel etkinliklerle hazırlanan Van AVM, romantizmi coşkuyla, alışverişi eğlenceyle, misafirlerini ise keyifle buluşturacak.

Van AVM, sosyal medyada Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği bir kampanya ile 100 adet sinema bileti hediye edecek.

Bu özel gün için kalplerle donatılan Van AVM'de mağazalar ise %50'ye varan özel indirimler ve hediyelerle bu coşkuya katılacak.

Sevgililer Günü kapsamında Sütaşkı Bandosu da, Van AVM'de 13 – 14 Şubat'ta yapacağı gösterilerle, Vanlılara renkli dakikalar yaşatacak, müzik ziyafeti çekecek.

Van AVM, Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği kampanyaya katılmak ve sunduğu diğer avantajlardan yararlanmak için, aşağıdaki sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet ediyor.

Bakmadan Geçme