Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü galibiyetle kapattı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi karşılaşmasında, Samsun Medikal Park Engelliler Spor Kulübüne konuk olan Van Engelliler Spor Kulübü, maçtan galip ayrılmayı başardı.

Vansesi Haber Merkezi

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Samsun Medikal Park Engelliler Spor Kulübünü 59-55'lik skorla mağlup ederek ligin ilk yarısını 2. Sırada tamamlamayı başardı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, “Kötü başladığımız maçı kazanmasını bildik. Sporcularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı canı gönülden kutluyorum. T.B.E.S.F Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. liginin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayarak 1.lig yolunda isteğimiz gibi ilk devreyi tamamladık. İnşallah İlk yarıda ortaya koyduğumuz oyunu 2. yarıda da daha iyisini yaparak hedefimize ulaşacağız. Bizleri bu sezon destekleyen Van Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu'na, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil Öztürk'e teşekkür ediyoruz. İstanbul deplasmanından sonra takımımızı sahiplenen ve her maç öncesi ve sonrası arayan motive eden bundan sonra gereken destekleri bulmak için yanımızda olacağını söyleyen kıymetli büyüğümüz ve İstanbul Vanlılar Federasyonu Başkanı Sayın Fevzi Donat 'a ve yönetimine Vedat Dursun'a, Murat Çevik'e, Adnan Kitmur'a ve Haşim Arvas'a teşekkür ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi destek varsa engel yok ve özellikle maçlara çıktığımızdan beri bizleri arayan yakından ilgilenen Medical Park Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sayın İlhan Elmalı'ya ve yönetimine. sporcularına teşekkür ederim. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme