VAN BELEDİYESİ'NDEN GECE MESAİSİ

Van Belediyesi, Beşyol Kaşvağı ve kavşağa çıkan tüm yolların asfalt çalışmasına gece de devam etti. Gecenin geç saatlerinde çalışmalara katılan Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ve Başkan Yardımcısı Kemal Ünver, ellerine kürek alarak bir süre işçilerle birlikte çalıştı.
Van Belediyesi’nin kısa bir süre önce merkeze bağlı Alipaşa mahallesinde ve birçok noktada başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan çalışmalar Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ünver tarafından denetlenerek kontrol edildi. Alipaşa mahallesinde yapılan 5 kilometrelik asfalt serimi çalışmalarını tamamlayan belediye fen işleri ekipleri, çalışmalar hakkında Başkan Vekili Sabri Abi’ye bilgi verdi. Burada yapılan çalışmalar değerlendiren Abi, emeklerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti. Tamamlanan asfalt seriminden sonra mahallenin yol sorununun kalmadığını belirten Abi ‘’Burada yol genişletme, altyapı ve asfalt çalışmaları yapılarak tamamlandı. Bu çalışmalardan sonra bu yolları kullanan halkımız artık rahat edecek. Kışın çamur, yazın ise toz sorunu yaşamayacak. Belediye olarak tüm mahallelerimizde bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı, uğurlu olsun’’dedi.
“SAAT 03.00’A KADAR ÇALIŞMA DEVAM ETTİ”
Abi, daha sonra kent merkezinde ve mahaller de yapılan tüm çalışmaları yerlerinde inceledi. Kent merkezinin en yoğun caddelerinden biri olan Beşyol Kavşağı ve kavşağa çıkan tüm yolları asfaltlayan Van Belediyesi, gece saat 03.00’a kadar çalışmalarına ara vermeden devam etti. Gecenin geç saatlerinde çalışanlarla bir araya gelen Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ünver, yaklaşık iki saat çalışmaları izledi.
“ABİ VE ÜNVER, ELLERİNE KÜREK ALARAK İŞÇİLERE YARDIM ETTİ”
Çalışmaların yoğunlaştığı saatlerde ellerine kürek alarak işçilere yardım eden Abi ve Ünver, bir süre çalıştıktan sonra çalışmaların yapıldığı alandan ayrıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Vekili Abi, belediye olarak kenttin tüm noktalarında alışmalarının devam ettiğini ve devam edeceğini söyledi. Burada yapılan çalışmanın trafik yoğunluğundan dolayı gece yaptıklarını ve bugün itibari ile bitirileceğini aktaran Abi, “Halkın belediyesi halk için gece, gündüz demeden halkına hizmet vermeye devam edecektir. Gecenin bu saatinde bile halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Halkımızı asla mağdur etme gibi bir anlayışımız yok. Bu yolların asfaltlanması için trafik akışını kesmek zorundaydık. Bu nedenle halkımızdan bu rahatsızlık için özür dileriz. Halkımız çalışmalardan dolayı yaptığımız bu uygulamayı anlayışla kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.vanhaber, van, haber, van haberbelediye, çalışma, mesai, halk, kürek

Bakmadan Geçme