VAN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Van Beşiktaşlılar Derneği Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Nisan ayında dernekleşen Vanlı Beşiktaşlı taraftarlar ilk olağan kongrelerini yaptı. Kongrede mevcut başkan Gani Aslan güven tazeledi.

Rıdvan Can

DAKA Toplantı salonunda gerçekleşen olağan kongreye dernek üyeleri katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Gani Aslan'ın Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu belirlendi.

“Bugüne kadar onlarca projeye imza attık”

Kongrede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Gani Aslan, yüreklerinde tek bir aşkı barındırdıklarını belirterek, “Yola çıkarken bir avuç inanmış yürektik. Yüreğimizde tek bir aşkı barındık hep. Ruhumuzu özgürleştiren, bizi biz yapan, aynı zamanda bizi bizden alan hayatımızın merkezine koyduğumuz, aklımızı başımızdan alan büyük bir aşk yani Beşiktaşk. Arkadaşlarımızla beraber önce Çarşı Van grubunu kurduk, daha sonrasında Kartaliçe Van ve Liseliler gruplarını kurduk, baktık ki yaktığınız ateşin arkasından, gücümüze güç katan onlarca yüzlerce kartal pençesi bizi takip ediyor. Demek ki güçlüymüşüz dedik, yalnız değiliz, hayatını Beşiktaş'a adayan bir biz değilmişiz dedik. Bu yolda yürüdükçe güçlendik, yol aldıkça yeni yoldaşlar kazandık ve Çarşı Van grubundan, Van Beşiktaşlılar Derneğini kurduk. Yönetim kurulu üyelerimizle beraber bu işin altından kalktık. Bugüne kadar onlarca projeye imza attık” dedi.

“Güzel etkinlikler yapacağız”

Van'da çok önemli projelere imza attıklarını belirten Başkan Aslan, “Kartaliçe Van grubumuz kadınlar gününde çalışan emekçi kadınları ziyaret edip karanfil dağıttı. Van Hoşap'ta Toygun köyünde tek odalı evde eğitim gören öğrencilere destek olduk. Gürpınar'da Kız Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ettik. İpekyolu Belediyesiyle beraber Erek dağı eteğinde fidan diktik. Edremit Belediyesiyle birlikte Van Gölü çevresinin temizliğini yaptık. Çevremizi biz koruyalım gölümüzü de canavarımız korusun sloganıyla ordaydık. Her ramazan ayında muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduk. Her yıl deprem yıl dönümünde depremde kaybettiğimiz canlarımızı andık. Bu yıl Hakkâri'de 2 köy okulunu ziyaret ettik. Güzel Adam Süreyya belgesel filmini Van'a getirdik. Dernek açılışımızda başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulunu Van'a getirdik. Bundan sonrada durmayacağız sizlerle beraber daha güzel etkinlikler yapacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından tek liste halinde gidilen seçimde Van Beşiktaşlılar Derneği yeni yönetimi oy çokluğu ile kabul edildi.

Van Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeliğini, Gani Aslan, Diyadin Behçet, Servet Aktaş, Hakan Kıymak, Hüseyin Sari, Rıdvan Kanat, Hatice Şule Gökırmak, Büşra Gül, Ogün Haydar Perihan seçildi.

Denetleme Kurulu ise, İsmet Yeşilöz, Ümit Demir, Yunus Emre Acar'dan oluştu.

Bakmadan Geçme