Van Büyükşehir Belediyesi Kalecik TOKİ'ye kapalı semt pazarı yapıyor

Van Büyükşehir Belediyesi, Tuşba ilçesi Kalecik TOKİ'de 3 bin 600 metrekarelik alana kapalı semt pazarı inşa ediyor. Semt pazarının faaliyete girmesiyle yurttaşlar hijyenik ve korunaklı bir alanda alışveriş yapma imkanı bulacak. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Tuşba ilçesi Kalecik TOKİ'de yapımına başlanan kapalı semt pazarının inşası hızla sürüyor. 3 bin 600 metrekarelik alana inşa edilen pazar alanında satış stantları, bebek emzirme odası, lavabolar, mescit, idare odaları ve zabıta odaları gibi çeşitli donatılar yer alacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin öz sermayesi ile yapılan semt pazarının faaliyete girmesiyle birlikte yurttaşların hijyenik ve korunaklı bir alanda alışveriş yapmalarına olanak sağlanacak. Pazarın yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor.

Kalecik TOKİ'de sakinleri, TOKİ bölgesine inşa edilen kapalı semt pazarının alışverişi kolaylaştıracağını ve yerel ekonomiyi canlandıracağını ifade ederek, gerçekleştirilen proje için Van Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yorumlar 1
Açılmayan 3 Kapalı Semt Pazarı 02 Ekim 2024 14:28

Geçen yıllarda üç merkez ilçenin farklı mahallelerinde 3 TANE KAPALI SEMT PAZARI ÇARŞISI yapılmıştı. Bunların açılışı yapılmadı ve hizmete girmedi. LÜTFEN BUNLARLA İLGİLENİNİZ VE HİZMETE AÇINIZ

Bakmadan Geçme