Van'da 112 acil hizmetleri değerlendirme toplantısı düzenlendi

Van Vali Yardımcısı Musa Göktaş ve Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette personelin taleplerini dinledi ve çalışmaları değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Van Vali Yardımcısı Musa Göktaş, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Tatlı ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Ziyaret sırasında, merkezin işleyişi hakkında bilgi alındı ve personelin talepleri dinlendi. Personelin dile getirdiği sorunların çözümü için Acil Çağrı Merkezi Müdürü Banu Yeğinaltay ile yapılan görüşmede, ihtiyaçlar ve öneriler masaya yatırıldı.

Ziyaretin ardından, İl Sağlık Müdürü Tosun ve Başkan Tatlı, Van Vali Yardımcısı Musa Göktaş'ın başkanlığında gerçekleştirilen 112 Acil Çağrı Hizmetleri değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin işleyişi, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi gibi konular görüşüldü. Vali Yardımcısı Göktaş, sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve verimli bir şekilde sunulması adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, personelin özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme