Van'da 8 Saat Elektrikler Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 6 Kasım Pazartesi (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında toplamda 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 6 Kasım Pazartesi (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında toplamda 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. İşte Van'da elektriklerin kesileceği ilçe ve mahalleler…

İpekyolu, yatıksırt,dibekli mahallelerinde, şerefiye ve bahçıvan mahalleri ile bağlı nurbaba 3. Sokak- yeniçarşı sokak- kültür sokak- cahit akyüz sokak- yüzbaşıoğlu sokak-ptt cad. Cumhuriyet 3.4-5. Sokaklar müze sokak-demirciler 2. Sokak- milli egemenlik cad.kınalı sokaklarda, ortanca, karakoç, gövelek, ırgat, yukarıgüneyce, ağzıkara,aşağıçitli, baklatepe,değirmenarkı,arıtoprak,kaymaklı,erçek, çalımı, aktaş ,beşçatak,yalınağaç,dibekli,yatıksırt mahallerinde, kevenli mahallesi rahmanyolu, karşıyaka marangozlar, sokaklarında, seyit fehim arvasi ve hacıbekir mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, akın,kurubaş,şabaniye ve fırat mahallesinde, süphan mahallesi ve yeni mahallede planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, kalecik,şemsibey mahalleri ile bağlı 2911-2912-2906-2916-2929. Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır. İskele şemsibey ve kalecik mahalleleri ile gül1ve 2. Sokaklar- 2906- 20907.sok.seher1 ve 2. Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş,bahçelievler,orta,elmalı,pınarbaşı,hişet,selimiye,karşıyaka, mahallelerinde, yuva mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, su geldi, konalga, dokuzdam , sırmalı, köyleri ve bunlara bağlı, tanrıverdi, şıvgınlı, yukarı uşak, yolgeçen, dönemeç, şapur, beğendik, küllüce, dursunlar ve gelincik mezraları. Dokuzdam baz istasyonu, sırmalı baz istasyonu, küllüce telekom gsm' de, onağıl, derebaşı, boyunpınar, ağaçlık, teknecik, görentaş mahalleleri, öz doğuş, kandaşoğlu, elit taşocakları ve van hayvancılıkta planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, karaoğlan mahallesi,küçükköy caddesi,415 sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme