Van'da Beşiktaş Coşkusu

Süper ligde bitime bir hafta kala deplasmanda Gaziantepspor'u farklı yenerek şampiyonluğunu garantileyen Beşiktaş, ligin son haftasında ise Osmanlıspor'u da farklı yenerek lig şampiyonluğunu taçlandırdı. Beşiktaş'ın Çarşı Van Taraftarlar Derneği Başkanı Gani Acar öncülüğünde yapılan organizasyon büyük ilgi gördü.

Rıdvan Can

Şampiyonluk kutlamalarına Van'da yüzlerce Beşiktaş taraftarı katıldı. Sokak ve caddeleri dolduran taraftalar oluşturdukları araç konvoyu ile kentte tur atarken, çok sayıda taraftar da ellerinde Beşiktaş bayrakları ile Cumhuriyet Caddesi eski Belediye Binası önünde toplanarak şampiyonluk coşkusunu kutladı.

Beşiktaş marşları söyleyen yüzlerce Vanlı Beşiktaş taraftarı meşaleler yakarak takımlarının şampiyonluğunu geç saatlere kadar kutladı.

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Vanlı taraftarlara ÇARŞI VAN ailesi adına teşekkür eden Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Gani Acar, "Bu sene şampiyonluğumuz inanın hiç kolay olmadı. Şampiyonlar Ligi, UEFA, Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper lig maçlarımızı siz cefakâr taraftarlar ile birlikte aynı heyecanı yaşayarak izledik. Spor Toto Süper Liginde hedeflediğimiz şampiyonluğumuza ulaştık. Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Van'da da büyük bir coşku ile şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Şampiyonluk yolunda ilerlememizi sağlayan ve bizleri şampiyonluk zaferine ulaştıran herkese teşekkür ediyoruz. Van'da bizlere yer vererek destek sağlayan şampiyonluk kutlamamıza katkıda bulunan yetkililere ve basın camiasına bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme