Van'da 'Bilinçle İlerleme Zamanı' projesi başladı

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Birol Emil İlkokulu'nda Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde yürütülen BİZ 'Bilinçle İlerleme Zamanı' konferansı düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde yürütülen BİZ “Bilinçle İlerleme Zamanı” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler, Van'ın İpekyolu ilçesindeki Birol Emil İlkokulu'nda velilerin yoğun katılımıyla başladı. Projenin açılışında, ailelerin bilinçlendirilmesine yönelik etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler, Psikolog Büşra Cansu Doğan'ın sunumuyla başladı. Doğan'ın aile içi iletişim ve çocuk gelişimi üzerine verdiği bilgiler veliler tarafından ilgiyle dinlendi. Sunumun ardından Aile Tiyatrosu etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlikte ailelerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları durumlar sahnelenerek, sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirildi.

Programa Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burhan Kırıcı, Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bayram Oran, okul müdürü ve çok sayıda veli katıldı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme