Van'da Bu Mahalleler Dikkat!

VEDAŞ, 21 Ocak Pazar günü (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde yapılacak olan onarım ve bakım nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yaptığı açıklamada; “21 Ocak Pazar günü (Bugün) saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van'ın;
İpekyolu ilçesinde, ağıgölalan,ılıkaynak, erçek,karagündüz,yukarıgölalan, bostaniçi,yukarıgüneyce mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Tuşba ilçesinde, beyüzümü,kelle mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Özalp ilçesinde, damlacık,emek,yukarıyorganlı, yavuzlar,yarımkaya,boyaldı, dönerdere,eğribelen,sugeçer, bodurağaç,çırakköy,dorutay, hacıali,kaşıkara,yukarıtulgalı, kalecik,yukarıbalçıklı,yumruklu, çavuşlar,mahmudiye,aşağımollahasan, boğazkesen,kırkçalı,gözdeğmez, aşağıyorganlı,çubuklu,sağmalı, yünkuşak,aşağıbalçıklı,hacıkışlak, istasyon,mehmetalan,mollatopuz, aşağıakçagül,kargalı,aksorguç, aşağıkoçkıran,sarıköy,seydibey, tepedam,altınboğa,eskı,emek, oymaklı,savatlı,aşağıtulgalı, cumhuriyet,dağdeviren,günyüzlü,şehittepe,şemsettin mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muradiye ilçesinde, kuşçu,akbulak, dağören,erişen,sürüyolu, sarımemet,çakmak,esenkoç, doğangün,akçaçay,otlakbaşı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Saray ilçesinde, akmakköy,kurucan, zincirkıran,baltepe,kapıköy, beyarslan,kazımpaşa,karahisar, kekikdüzü,keçikayası,örenburç ,yeşilağaç,bakışık,çartak, yamanyurt,sırımlı,atatürk, dolutaş,mahmudiye,feritmelen, kargalı,kepir,çaybağı,değirmigöl,kazlıgöl,koçbaşı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme