Van'da Bu Mahallelerde Elektrikler Kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 10 Kasım Cuma günü (bugün) bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

Fahrettin Yiğit

10 Kasım Cuma günü (Bugün) Van'da saat: 09.00 ile 17.00 arasında Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 9 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacak. İşte detaylar…

Gürpınar, hamurkesen-polat petrol-tuşba inş-muhammed çiftçi tr-ortaköy su deposu-hamurkesen gsm trışıkpınar- ışıkpınar ilköğretim tr-hacıköyde, öveçli mahallesi yelekli mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekyolu, yalı mahallesi ve buna bağlı sümbül,inciler,haydar, vaner sokaklarında, yukarı güneyce mahallesinde, ortanca, dibekli,yatıksırt, karakoç,gövelek,aşağıçitli, baklatepe,yukarıgüneyce,ağzık ara,değirmenarkı,aktaş,beşçatak, yalınağaç,erçek, çalımlı,ırgat, arıtoprak, kaymaklı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Özalp, gültepe mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, süphan mahallesi ve yeni mahallede planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bahçesaray, çömlekçi mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Başkale,örencik,aşalan,güroluk,yeni,hafiziye,ortayol,tepebaşı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, sırmalı köyü, dokuzdam köyü ve bunlara bağlı aşağı uşak, yolgeçen, dönemeç, şahpur, küllüce, beğendik, dursunlar ve gelincik mezralarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş, orta mahallesi vatan caddesi, abdurrezak sokak, mehmet şahin sokak, çiftçiler sokak, çağdaş sokakta planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, keçikıran mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme