Van'da bu saatler arasına dikkat!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 24 Kasım Cuma (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde elektriklerin kesileceğini duyurdu.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 24 Kasım Cuma günü (Bugün) saat: 09.00 ile 17.00 arasında bu ilçe ve mahallelerde elektriklerin kesileceğini duyurdu,

İpekyolu, yeşilsu mahallesinde, yatıksırt ve dibekli mahallelerinde,yatıksır,dibekli,ağzıkara,çalımlı,karakoç,arıtoprak,ortanca,erçek,gövelek,yalınağaç,beşçatak,baklatepe,ırgatlı,aktaş,kaymaklı,değirmenarkı,çalımlı,ağzıkara,yatıksırt,yukarı güneyce,gövelek mahallelerinde, kavurma, şabaniye mahalleleri, çay üstü sokaklar ve küme evlerde, karpuzalanı, sarmaç,kavuncu,köşebaşı,değirmenköy,beşçatak mahallelerinde, bostaniçi mahallesi erek su civarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, iskele, şemsibey ve kalecik mahalleleri ile seher 1 ve 2. Sokaklar tusba 2911-2912- 2916-2929. Sokaklar, gül1ve 2. -2906- 20907.sokaklarda, kalecik mahallesi, oto galericiler sitesi, köpek barınağı, bostaniçi mahallesi erek su civarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, dilkaya mahallesinde, ayazpınar,elmalık,bakacık,yeni,doğanlar mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, fevzi çakmak mahallesi 408-410-409 ve 413. Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş, karşıyaka, hişet mahalleleri, arvaslar,remzi salim, hopyar, müsran, tikerler,tuğaylar, izettin şir ve10.yıl caddesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, bozyiğit mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bahçesaray, cevizlibelen mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, uzuntekne köyü, yan mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Erciş, çelebibagı, örene-mahallesi, çelebibagı yol boyu planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Özalp, elaçmaz köyünde, aşağı ve yukarı mollahasan, çamurlu,eski boyaldı, sugeçer,aşağı ve yukarı ayazca,morçiçek,hazine,aşağı yukarı çavadarlık,gültepe,bağrıaçık,elaçamaz,umut köyleri ve bunlara bağlı mezralarda, tepedam ve mollatopuz köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme