Van'da bugün elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 13 Ağustos Salı (bugün) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 13 Ağustos Salı (bugün) Van'ın bazı ilçe ve mahallelerinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanacağını açıklayarak vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

Van'ın Saray ilçesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında, Çartak Köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Özalp ilçesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında, Emek, Eskıemek, Gözdeğmez, İstasyon, Kaşıkara, Sarıköy, Tepedam, Yünkuşakmahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Özalp ilçesinde 16.00ile 18.00 saatleri arasında, Aksorguç, Aşağıakçagül, Aşağıbalçıklı, Aşağıkoçkıran, Aşağıtulgalı, Aşağıyorganlı, Bodurağaç, Çavuşlar, Çırakköy, Çubuklu, Damlacık, Dönerdere, Dorutay, Eğribelen, Günyüzlü, Hacıali, Mehmetalan, Oymaklı Köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Muradiye ilçesinde 16.00ile 18.00 saatleri arasında, Çakmak, Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme