Van'da Elektrik Kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 11 Aralık Pazartesi günü (Bugün) Van'da elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Fahrettin Yiğit
Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 11 Aralık Pazartesi günü (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallerinde saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yapacağını açıklayarak Vanlılara uyarıda bulundu. İşte detaylar…

İpekyolu,Karpuzalanı,Sarmaç,Kavuncu,Köşebaşı,Değirmenköy,Beşçatak, Yeni,Serhat, Fırat,Seyit Fehim Arvasi ,Bostaniçi,Hacıbekir,Kevenli,Karşıyaka, Çalımlı,Ağzıkara Mahalleleri Ve Radyoling Gsm' De Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Muradiye, Şehitmehmet Bey Mahallesi 507 Sk,510 Sk,405 Sokaklarda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Tuşba, İskele,Altıntepe,Abdurrahman Gazi Mahallelerinde, Kalecik Mahallesinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Edremit, Süphan Mahallesi Ve Buna Bağlı Sokaklard, Akın,Şabaniye Ve Kurubaş Mahallerinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Çatak, su geldi, konalga, dokuzdam , sırmalı, köyleri ve bunlara bağlı, tanrıverdi, şıvgınlı, yukarı uşak, yolgeçen, dönemeç, şapur, beğendik, küllüce, dursunlar ve gelincik mezraları. Dokuzdam baz istasyonu, sırmalı baz istasyonu, küllüce telekom gsm'de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme