Van'da elektrik kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 1 Temmuz Pazartesi (bugün) Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

VEDAŞ, 1 Temmuz Pazartesi (bugün) Van'da bir çok ilçe ve mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı onarım bakım çalışması yapacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

Van'ın Erciş ilçesinde, Aşağıkozluca Ve Gölağzı Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Tuşba ilçesinde, Akköprü Mahallesinde Ve Akbaş, Bucakönü, Ekiciler, Yoldere Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeniile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın İpekyolu ilçesinde, Vali Mithat Bey, Ağzıkara, Aktaş, Arıtoprak, Aşağıçitli, Baklatepe, Beşçatak, Çalımlı, Değirmenarkı, Dibekli, Erçek, Gövelek, Irgat, Karakoç, Kaymaklı,Ortanca,Yalınağaç, Yatıksırt, Yukarıgüneyce Mahallelerinde Ve Karşıyaka, Kevenli Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesinde, Eski Cami, Yeni Cami Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesinde, Dolaylı, Yeşilyurt, Örmeli, Elemeği, Dolaylı, Binektaşı, Dolaylı, İlgi Mezralarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Saray ilçesinde, Saltuk Karakolunda, Atatürk, Feritmelen, Kazımpaşa, Mahmudiye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme