Van'da Elektrikler kesilecek! İşte elektriklerin kesileceği yerler...

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 2 Aralık Cumartesi günü (Bugün) Van'da elektriklerin kesileceğini duyurdu.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 2 Aralık Cumartesi günü (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektriklerin kesileceğini duyurdu. İşte VEDAŞ'ın uyarıda bulunduğu bölgeler…

Tuşba, iskele,altıntepe,abdurrahman gazi - mahalleleri ve buna bağlı sokaklarda, adıgüzel, atmaca, akçaören, ermişler, satıbey, bağdaşan, ocaklı,özkaynak,aşıt,koçköy, sağlamtaş,akçift, esenpınar, otluca,karaağaç,kumluca ,gedikbulak, hıdırköy,ayanıs, dilimli,gülsünler,yumrutepe, değirmenözü, kolsatan,özyurt, pirgarip,tevekli, yemlice,alaköy, yeşilsu,çakırbey,çolpan,tabanlı, ağartı,göllü, meydancık,şahgeldi, dağönü, güvençli,halkalı, kasımoğlu ,yaylıyaka, yeniköşk, derebey,mollakasım planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekolu, hatuniye mahallesi, eminpaşa mahallesi ve buna bağlı tuşba,yankı,sevimli,mustafa kaplan,ayaz,sokaları, vali mithatbey, bostaniçi, şerefiye, serhat, esenler,yenimahalle-vebuna bağlısokaklar planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, hamurkesen-polat petrol-tuşba inş muhammed çiftçi tr-ortaköy su deposu hamurkesen gsm tr-ışıkpınar-ışıkpınar ilköğretim tr-hacıköy planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Erciş, çelebibağı mahallesi-merkez.sondaj cad.eski belediye cad.son durak.zarok mevki, çelebibagı -örene-mahallesi.çelebibagı yol boyu planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme