Van'da Elektrikler Kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 17 Kasım Cuma (Bugün) elektrikler kesilecek.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 17 Kasım Cuma günü (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van'da bazı ilçe ve mahallelerde elektriklerin kesileceğini duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

İpekyolu, yatıksırt-dibekli-ağzıkara-çalımlı karakoç-arıtoprak-ortanca-erçek gövelek-yalınağaç-beşçatak-baklatepeırgatlı-aktaş-kaymaklı-değirmenarkı yukarı güneyce-, karakoç,arıtoprak,ortanca, gövelek mahalleleri ve ekecek mezrasında planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Edremit, gölkaşı mahallesi planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Tuşba, kalecik mah oto galericiler sitesi, köpek barınağı, bostaniçi mahallesi erek su, iskele, şemsibey ve kalecik mahalleleri planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Erciş, agırkaya. Evbeyli. Köycük sögütlü. Kardogan. Magara. Toklu mezrası. Şeytanovası. Agaçören. Mavikom mezrası. Çubuklu. Gözütok mahalleleri ve bunlara bağlı mezralarımda planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Özalp, aşağı ve yukarı mollahasan-çamurlu-eski boyaldısugeçer-aşağı ve yukarı ayazcamorçiçek-hazine-aşağı yukarı çavadarlık-gültepe-bağrıaçıkelaçamaz-umut köyleri ve bunlara bağlı mezralar, günyüzlü köyü planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Çatak, konalga mahallesinde planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Saray, değirmigöl köyü planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Muradiye, kandahar, yenişehir mahallelerinde 335.sokak planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Gevaş, elmalı mah, vatan cad, gözegir sok, hizarlı sok, meşelersk, yağızlar sok ve bayarlar sok. Planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Bahçesaray, kaşıkçılar mahallesine bağlı sokak tr-1 çıkışı planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Gürpınar, yaramış mahallesi planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Başkale, azıklı köyü planlı bakım onarım çalışması yapılacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme