Van'da elektrikler kesilecek

VEDAŞ, 14 Haziran Cuma (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 14 Haziran Cuma (bugün)

Van'da 5 ilçe ve mahallelerinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van'ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Pirgarip Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Eskicami, Kıyıcak Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Akdoğu, Bağrıyanık, Beşbudak, Bölmeçalı, Bükeç, Çatakdibi, Çepkenli, Dağseven, Dikbıyık, Dolaylı, Geçerli, Geziyurt, Kalkanlı, Kapçık, Kılıçtutan, Kırkgeçit, Kuşdağı, Oğuldamı, Örmeli, Özlüce, Parmakkapı, Sapakonak, Sıcaksu, Taşlıyazı, Topçudeğirmeni, Topyıldız, Üçdoğan, Yalınca, Yoldüştü Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yumruklu Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kızılören, Payköy, Yankıtepe Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme