Van'da elektrikler kesilecek

VEDAŞ, 28 Haziran Cuma (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 28 Haziran Cuma (bugün) Van'da 7 ilçe ve mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van'ın Tuşba ilçesinde, Abdurrahman Gazi Mahallesinde Çobanoğlu, Çomaklı, Gedelova, Gölyazı, Kozluca, Yalnızağaç: Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın İpekyolu ilçesinde, Dereüstü Mahallesinde, Selimbey, Yalı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Erciş ilçesinde, Çatakdibi, Örene Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesinde, Geziyurt Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesinde, Bakacık, Erenkent, Kavurma, Kurubaş, Süphan, Yeni Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Saray ilçesinde, Çaybağı, Keçikayası, Örenburç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Çaldıran ilçesinde, Kalkandelen, Kışla, Recep Tayyip Erdoğan, Sellik, Soğuksu, Yavuz Selim Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme