Van'da scooterlar her yerde

Yeni nesil ulaşım aracı olarak hizmet veren elektrikli scooterlar giderek yaygınlaşıyor. Yoğun trafikte hızlı, kolay ve keyifli yolculuk imkanı sunan tek kişilik araçlara özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor. Son günlerde artış gösteren elektrikli scooterlar Van'da da yoğun ilgi görüyor.

TAKİP ET

Birçok ilde kullanımı yaygınlaşan elektrikli scooterler güvenlik açısından tartışmalara sebep olsa da şehir içi ulaşımda büyük ilgi görüyor.

Van'da vatandaşlar tarafından son günlerde tercih edilmeye başlayan elektrikli Scooterlar, yaz döneminde yoğun ilgi görüyor. İnsanlar taksiye veya toplu taşıma binmek yerine ya da trafikte saatlerce beklemek istemediğinde gidecekleri yere daha çabuk ulaşabilmeleri açısından elektrikli Scooter olarak bilinen araca yöneliyor.

Elektrikli scooter kullanma için ehliyet şartının olmaması scooter kullanımının yaygınlaşmasında etkili olduğu görülüyor. Kiralık scooterları kullanmak isteyenler telefonlarına uygulamasını yükledikten sonra scooter üzerinde bulunan QR Kod ile çalıştırma, ödeme ve kilitleme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Scooter kullanıcıları yaptıkları açıklamada, “Şehir içinde bir yerden bir yere giderken scooter kullanmak hem zevkli hem zaman kaybını önlüyor hem de daha tasarruflu. Scooter kullanırken önceliğiniz güvenlik olmalı. Dikkatli olup trafiği ve kendi güvenliğinizi tehlikeye atmamalısınız. Güvenli şekilde kullanmalısınız” dediler. HABER: TAHİR TEKİN

Bakmadan Geçme